El PNC proclama Marta Pascal candidata a la presidència de la Generalitat

El Comitè Executiu Nacional del Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) ha proclamat Marta Pascal com a candidata a la presidència de la Generalitat per a les properes eleccions al Parlament. En la reunió celebrada ahir al vespre, l’executiva va donar compte del primer procés de primàries del PNC, que es va iniciar el passat dia 5, i que es tanca ara amb la proclamació de Pascal després que fos la única candidatura que es va presentar.

La candidata, que també és la secretària general del partit, considera “fonamental que al proper Parlament de Catalunya hi hagi una força política com el PNC, perquè el país necessita un partit que treballi per a tots els catalans, per la recuperació econòmica i per situar de nou Catalunya com un dels motors del sud d’Europa”. I afegeix: “Serem al Parlament per transformar el país”.

El reglament i el calendari de primàries aprovat pel partit establia que en cas de presentar-se un sol candidat o candidata durant el termini establert, que va finalitzar dimecres passat, aquest seria proclamat  per l’executiva com a cap de llista per a la circumscripció de Barcelona, prèvia comprovació dels requisits per part de l’Autoritat Electoral. A partir d’aquest moment         , el PNC ja treballa en la preparació de les primàries per escollir durant el mes de novembre els candidats o candidates per a les circumscripcions de Tarragona, Lleida i Girona

Seu del partit a Barcelona

 

El Comitè Executiu Nacional va aprovar també l’operació per obrir la seu principal del partit a Barcelona, que s’ubicarà al número 18 del carrer de Bori i Fontestà. El local, situat a peu de carrer, ocupa una superfície aproximada de 350 metres quadrats, distribuits en dues plantes, i es preveu que ja estigui operativa en les properes setmanes.

Compartir:
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Notícies recents

We use cookies to give you the best experience.