El PNC demana la dimissió dels consellers El Homrani, Tremosa i Puigneró pel caos en els ajuts

El Partit Nacionalista de Catalunya (PNC) demana la dimissió dels consellers de Treball, Chakir El Homrani; Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa; i Polítiques Digitals, Jordi Puigneró, pel caos i les errades en la gestió dels ajuts de la pandèmia de la Covid 19 a restauradors i autònoms. La insuficiència dels ajuts, els continus problemes informàtics per poder-los tramitar, les picabaralles entre conselleries i la incapacitat per resoldre els problemes “no ens deixen altra camí que demanar que pleguin”, ha assegurat la secretària general i candidata del PNC a la presidència de la Generalitat, Marta Pascal. “Els lideratges polítics s’han convertit en un estorb perquè el país se’n surti. Catalunya pateix el pitjor govern en el pitjor moment”, indica.

Ara fa dues setmanes ja es van generar importants problemes en les concessions dels ajuts a professionals del sector de la restauració per part del Departament d’Empresa i Coneixement, als quals ara s’hi afegeix el desgavell dels dos darrers dies en la convocatòria pel col·lectiu d’autònoms impulsada pel Departament de Treball. “És un menyspreu permanent a les persones que més pateixen la crisi, perquè en la majoria dels casos els obliguen a baixar la persiana sense pràcticament contraprestacions, i les poques que es donen les converteixen en una loteria en la qual no funciona res”, afegeix Pascal.

La secretària general del PNC considera que l’actual situació és “insostenible” i malgrat la proximitat de les eleccions, previstes pel 14 de febrer, “cal un canvi de rumb immediat perquè sinó aquests tres mesos seran insuportables per la societat”. “Estem davant d’un govern irresponsable, incompetent, temerari i negligent que manté el país i les institucions paralitzades mentre només pensa en barallar-se, espolsar-se responsabilitats i seguir castigant a les empreses, autònoms i treballadors amb decisions erràtiques que enfonsen el país”, manté Marta Pascal. “Acumulem tres anys de trifulques entre Junts, ERC i el PDeCAT, amb la influència dels antisistema de la CUP, que ens han portat a la situació actual”, sosté la secretària general del PNC.

Compartir:
Share on facebook
Share on twitter
Share on telegram
Share on whatsapp

Notícies recents

We use cookies to give you the best experience.